Αλλάζει επίπεδο ο Παραπόταμος

Εμπρός Μαρς και για τον Παραπόταμο όπου φέτος ξεκινάει την χρονιά με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει με μόνο δύο ποιοτικές προσθήκες να περιμένουν στον σύλλογο, με τις οποίες πραγματοποιούνται σκληρό «πόκερ». Το ArenaLarissa.gr, βρέθηκε στην πρώτη του περσινού φιναλίστ Κυπέλλου Κεραυνού και σας παρουσιάζει αναλυτικά τα όσα κατέγραψε…

Στην Πρώτη του Κεραυνού παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Κεραυνού Παροποτάμου.

Επίσης παραβρέθηκαν από τον Μ.Ε.Σ. Παραποτάμου ο Νίκος Λιάκος και Γιώργος Μήλιος.

Παρών ήταν και o πρώην Πρόεδρος του Κεραυνού, Μπαμπανίκος Δημήτριος καθώς και Γιάννης Βλάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τεμπών και Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΛ.

Τέλος παρών και ο Αντιδήμαρχος Τεμπών Κώστας Αντάμαλης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλιου Τεμπών Στέλιου Σαΐτη.

* Τα τελευταία 3 μεταγραφικά αποκτήματα του Κεραυνού, Κούκος, πολιτόπουλος, Σακελλαρίου από Αριστερά προς δεξιά.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος Πετρωτός Νικόλαος καλοσώρισε τους νέους παίκτες και ευχήθηκε σ’ όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με τον Κεραυνό να παίξει φέτος καλό ποδόσφαιρο και βαθμολογικά ό,τι καλίτερο προκύψει.

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Κεραυνού είναι ο οι επιθετικοί Γιώργος Πολιτόπουλος από τον Αμπελώνα με συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική και ο Θανάσης Κούκος από την Φλόγα Ευαγγελισμού. Επίσης παίκτης του Κεραυνού θα είναι και ο αμυντικός Νίκος Σακελλαρίου που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ροδιάς.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:

Τερματοφύλακες: Αντώνης Ζήκος και Μιχάλης Δρογγούλας.
Αμυντικοί: Κώστας Γούργος, Κώστας Καραφύλλης, Οδυσσέας Παλαμιώτης, Δημήτριος Σαρρής, Νίκος Στογιάννης, Γιάννης Γκουγκουλιάς, Νίκος Σακελαρίου, Δημήτριος Λάλλας, Απόστολος Καραγεώργος.
Μέσοι: Γιάννης Κωστούλης, Κώστας Πάσχος, Λεωνίδας Τάχας, Νότης Τάχας, Δημήτρης Βασίλιεφ, Μιχάλης Παγούδης και Ορέστης Ζούστης.

Επιθετικοί: Δημήτρης Αβραμούλης, Γιώργος Πολιτόπουλος, Θανάσης Κούκος, Μπάμπης, Μπλιώνας Θεόδωρος Κρικέλης, Δημήτρης Μπαρός και Ηλίας Καραγεώργος.

Το τεχνικό τιμ:

Προπονητής: Κώστας Μπακατσής
Βοηθός προπονητή: Χρήστος Μπάνος
Φυσικοθεραπευτής: Θοδωρής Λιάπης

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Κώστας Μπακατσής: “Ξεκινάει μια νέα χρονιά για την Παραπόταμο με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες με νέους στόχους. Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου και φέτος ευλπιστούμε με την λήξη του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία”.

Γιώργος Πολιτόπουλος: «Από τις πρώτες μου επαφές με την ομάδα κατάλαβα πως ο σύλλογος έχει βάσεις. Το κλίμα είναι άριστο. Η ομάδα στοχεύει στην 3αδα με απώτερο στόχο τ πρωτάθλημα. Το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δικαιώσω την διοίκηση για την πίστη τους προς το πρόσωπο μου».

Κώστας Πάσχος: «Έχοντας πολλά χρόνια στην ομάδα και από πέρυσι βλέπω ότι έχουν αλλάξει πολλά. Φέτος είναι η χρονιά μας να αλλάξουμε επίπεδο και να ανέβουμε κατηγορία. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά και όλα θα έρθουν».

Ορέστης Ζιούστης: «Για μένα είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και όπως και πέρυσι έγινε πολύ καλή δουλειά έτσι πιστεύω να γίνει και φέτος. Με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ η ομάδα αποκτάει ποιότητα καθώς και βάθος μπάγκου. Ας ελπίσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά και όλα τα άλλα θα έρθουν.»

Αντώνης Ζήκος: “Η χρονιά ξεκινα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας. Αυτό που με γεμίζει με αισιοδοξία, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες παρέμεινα στην ομάδα και αυτό θα συντελέσει στην ομοιγένεια του Παραποτάμου. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και σιγά – σιγά θα βγει στο γήπεδο. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με τον Κεραυνό”.