Αλμέιδα: “Είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά, δύσκολη και συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος”

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος όταν η ΑΕΚ παίζει καλά και δεν δίνει μεγάλη βάση στη βαθμολογία, ενώ τόνισε ότι ο Ατρόμητος είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι αυτό που τον απασχολεί είναι η ΑΕΚ να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όχι ότι είναι στην πρώτη θέση. Παράλληλα για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν δήλωσε ότι είναι μια δύσκολη και συμπαγής ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA: Για το ότι η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση: Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω είναι να διορθώσουμε κάποια λάθη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά“.

Για το αν είναι ικανοποιημένος που η ομάδα είναι πρώτη: Είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά. Έχοντας την εμπειρία του να είμαι σε άλλα πρωταθλήματα τα οποία είναι είτε παρόμοια είτε διαφορετικά με το ελληνικό και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μου επιτρέπει να κοιτάω τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα“.

Για τον Ατρόμητο: Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου“.

Για το αν σκέφτεται το ότι οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου άφησαν βαθμούς στο Περιστέρι: “Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Η σκέψη μας είναι πάντα ίδια και δεν θέλουμε να βάλουμε σε σύγκριση την ομάδα μας με άλλες ομάδες. Η κάθε ομάδα παίζει το δικό της παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε“.

Πηγή: Sport24.gr