Αλμέιδα: “Μένουν άλλα εννιά ματς, είμαστε μια ομάδα που δείχνει ότι θέλει να παίζει”

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το φινάλε του ματς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν τελείωσε τίποτα και ότι μένουν άλλα εννέα παιχνίδια.

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας τελικός και ότι η ΑΕΚ έλεγξε το ματς καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν άλλα εννέα παιχνίδια και ότι είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θέλει να παίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV: Για το ματς: Ένα παιχνίδι που ήταν τελικός. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν τελικό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις καθαρές φάσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος είχαν στα δέκα δευτερόλεπτα την πρώτη ενέργεια. Ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θέλω να μιλήσω μόνο γι’ αυτό και όχι κάτι άλλο”.

Για τη συνέχεια των playoffs: Μένουν άλλα εννιά ματς. Πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα που δείχνει ότι θέλει να παίζει. Αυτό κάνουμε πάντα, έχουμε όρεξη για να παίζουμε“.

Πηγή: Sport24.gr