Αλμωπός Αριδαίας: Στον… αέρα τα φιλικά

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού στο Νομό Πέλλας, έχουν προβληματίσει τους ιθύνοντες του Αλμωπού Αριδαίας, όσον αφορά τα φιλικά τους.

Κατά τα λοιπά, όλα βαίνουν καλώς στην προετοιμασία με το Μουτζούρη να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση:

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας μας με εντατικές προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Αψάλου όπου ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τυριακίδης όπως και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Σγούρδας με την καθημερινή σκληρή δουλειά που κάνουν προσπαθούν να προετοιμάσουν τους παίκτες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, με τον νεαρό αμυντικό Άγγελο Μουτζούρη να είναι τραυματίας και να ακολουθεί ειδικό πρόγραμα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τα οποία όμως βρίσκονται στον αέρα λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν τόσο στον Ν.Πέλλας, όσο και στους όμορους Νομούς και η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει τι μέλλει γίνεσθαι για το καλό της ομάδας.

Για τις υπόλοιπες εξελίξεις όσον αφορά την Κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα μας, η διοίκηση αναμένει τις αποφάσεις της Πολιτείας για να τελειώσει οριστικά αυτό το σήριαλ που έχει κουράσει τους πάντες.

Δείτε επίσης:

Πέρασε πρόταση… ανάσα για τις ομάδες SL2-FL από Λεουτσάκο στην ΕΠΟ!

Ο Αυγενάκης…έληξε την αναδιάρθρωση

Ηρακλής Ψαχνών: Ενίσχυση στον «άσο» από Λαμία

Ετοιμάζει κι άλλα μπαμ ο Ηρακλής – Κλείνει 2-3 παίκτες ακόμα

Το νέο στοίχημα της Παναχαϊκής

The post Αλμωπός Αριδαίας: Στον… αέρα τα φιλικά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com