Αλώβητος από το Βλαχογιάννι και… πρώτος ο Αετός Μακρυχωρίου

Δόξα Βλαχογιαννίου και Αετός Μακρυχωρίου από… ονόματα και μόνο είναι καταδικασμένες αμφότερες και οι δύο ομάδες να κάνουν πρωταθλητισμό στη Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα όμως που κέρδισε την πρώτη φετινή μονομαχία ήταν αυτήν του Αετού, συνεχίζοντας στο απόλυτο των… βαθμών στον 1ο Όμιλο!

5 νίκες πλέον ο Αετός όσο και οι αγωνιστικές που έχουν… παιχθεί στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, παραμένοντας η μοναδική ομάδα και των δύο ομίλων που δεν έχει βαθμολογική απώλεια. Στον ατίποδα η Δόξα Βλαχογιαννίου μετά την ήττα από τον Τύρναβο έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα της και παρέμεινε καθηλωμένη στους 7 βαθμούς.

Στα του αγώνα, ο Αετός πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρις στη «χρυσή» αλλαγή του Βαγγέλη Μητσογιάννη που στο 76′ κέρδισε τον Μιγδάνη «σπαζοντας» την πολυπρόσωπη άμυνα του Βλαχογιαννίου.

Εκείνος που «σφράγισε» την νίκη για τον Αετό, ήταν ο Χίσα που στο 87′ αφού αρχικά κέρδισε πέναλτι, έπειτα… εκτέλεσε τον Μιγδάνη για το τελικό 0 – 2!

Τα Γκολ 

0 – 1 76′ Μητσογιάννης.
0 – 2 87′ (π.) Χίσα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης (74′ Νέτζο), Παπανικολάου, Κυπαρίσσης, Λιάκος (57′ Φακίτσας), Ιωαννίδης, Γκουρομπίνος Δ., Δούκας, Πέτρου (57′ Γκουρομπίνος Μ.), Αθανασούλης (74′ Νταμπαλέτσιος), Κοντοθανάσης.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Μπλάντας (74′ Στάμος), Γιαννακόπουλος (88′ Μανωλόπουλος), Πέππας, Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος, Λάλλας (67′ Μητσογιάννης Ευαγ.), Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης, Χίσα (88′ Μπιτσαράς), Τσιντζιλώνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοντογιώργος, Νάκας, Τσένος.