Αμανατίδης: Αν γινόντουσαν τα παιχνίδια θα ήμασταν εμείς δεύτεροι

«Στεναχωρηθήκαμε πολύ που δεν είμαστε στη Super League 1» δηλώνει ο Γιώργος Αμανατίδης για τα Χανιά συμπληρώνοντας ότι «θα βρεθεί μια λύση για να συνεχιστεί η προσπάθεια».

Ο τεχνικός σύμβουλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου “Επίθεση από τα μπακ”. Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης περιστράφηκε γύρω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, αλλά δεν έλειψαν και οι προσωπικές ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για την επαγγελματική του δραστηριότητα απάντησε:

«Σε αυτό το κομμάτι είμαι πολύ τυχερός. Ακόμη και εν ενεργεία όταν ήμουν ήθελα να ασχοληθώ με παιδιά. Θέλω να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω τους νέους. Δεν είναι εύκολο γιατί είναι πολλά τα θέματα που απασχολούν τα παιδιά. Πρέπει κάθε μέρα να βελτιώνεις έναν ποδοσφαιριστή. Προσπαθούμε με υγιή μυαλό και καθοδήγηση να βελτιώνεται, να έρχεται στο γήπεδο και να προπονείται. Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι.»

Ενώ δεν θα μπορούσε να μην κάνει ξεχωριστή αναφορά στην εξέλιξη των πραγμάτων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στο αίτημα της Χανιώτικης ομάδας για αναδιάρθρωση:

«Φέτος είχα μια συνεργασία με τα Χανιά, που πήγε καλά, αλλά στεναχωρηθήκαμε πολύ που δεν είμαστε στη Super League 1. Πιστεύουμε πως αν γινόντουσαν τα παιχνίδια θα ήμασταν εμείς δεύτεροι στη βαθμολογία. Υπάρχει ο κύριος Ροκάκης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και θα βρεθεί μια λύση για να συνεχιστεί η προσπάθεια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνονται καλύτεροι.»

Πηγή: athlitiko

The post Αμανατίδης: Αν γινόντουσαν τα παιχνίδια θα ήμασταν εμείς δεύτεροι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...