“Ανάσα” για το Χειμάδι

Σπουδαία βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο Α.Ο. Χειμαδίου κόντρα στη Δάφνη Γλαύκης την οποία και κέρδισε 3 – 0 στην έδρα της, “βυθίζοντας” την ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η Δάφνη Γλαύκης παρέμεινε στο -6 λόγω της τιμωρίας που έχει από την περσινή σεζόν, παραμένοντας στο πάτο της βαθμολογίας, σε έναν… πάτο από τον οποίο “ξεκόλλησε” πλέον για τα καλά ο Α.Ο. Χειμαδίου που έφτασε τους εννέα πόντους στη σεζόν.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος για τους Χειμαδιώτες. Στο 15′ ο Καπνογιάννης με σουτ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους φιλοξενουμένους, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 25′ ο Βλαχογιαννης με σουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λίταινας με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 για το Χειμάδι.

Οι άνθρωποι του Χειμαδίου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Δάφνης Γλαύκης για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Μπίτρας, Καπνογιάννης, Μπάτζιος, Παπακωστούλης (72′ Μπούρας), Δασκαλόπουλος, Νούσιος Γ. Αχ., Νούσιος Γ. Β., Λίταινας (60′ Σαμαράς), Βλαχογιάννης (77′ Τζικόπουλος), Γκόλαντας, Γκόγκος (65′ Καρανίκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσιρίκας, Αρχοντής, Κοντοβασίλης Ν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...