Ανέλαβε τον Ερμή Ηρακλείου ο Γιώργος Λιάπης!

Προπονητής του Ανδρικού Τμήματος του Ερμή Ηρακλείου Αττικής ανέλαβε ο Λαρισαίος Γιώργος Λιάπης.

Ο Γιώργος Λιάπης που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε ως προπονητής στην Α.Ε. Μεταμόρφωσης ενώ η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα τον βρει εκτός από προπονητή στην ανδρική ομάδα του Ερμή Ηρακλείου και τεχνικό διευθυντή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Εμείς από πλευράς μας δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε κάθε δυνατή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια στη προπονητική, που τόσο πολύ αγαπά.

Πιο Αναλυτικά

«Ο σύλλογος με ενένργειες του Προέδρου και των συνεργατών του προέβει σε συμφωνία συνεργασίας με τον διπλωματούχο και έμπειρο προπονητή κύριο Γεώργιο Λιάπη, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργασθεί σαν τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΛ του Κ-19. ως προπονητής στον Λαρισαϊκό, Ηρακλή Λάρισας και ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Ο κύριος Γεώργιος Λιάπης ανέλαβε καθήκοντα προπονητή Ανδρικού τμήματος και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του».