Αναγέννηση Καρδίτσας: Πάνοπλη με Δία Δίου – Η αποστολή

Τον Δία Δίου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/5, 17:00) η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν ανάσες στο ρεπό τους όμως παράλληλα δούλεψαν αρκετά για να παρουσιαστούν πανέτοιμη στην συνέχεια.

Κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Κόντρα στον Δία, η Αναγέννηση είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο όπως κάνει από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο Καρδιτσιώτικο σύλλογο γνωρίζουν καλά πως οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μπορεί να κριθεί ο τίτλος ακόμη κα στα γκολ, έτσι ψάχνουν πάντα για μεγάλο σκορ πέρα από τις νίκες.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει 25 ποδοσφαιριστές (θυμίζουμε πως δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία των δύο Σέρβων) στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΣΑ:

Τσάμης (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Κουτρομάνος, Μπακρατσάς, Αρχοντής, Νίκιτς, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος.

Πηγή: karditsasport

The post Αναγέννηση Καρδίτσας: Πάνοπλη με Δία Δίου – Η αποστολή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com