Ανακοίνωσε και Γυμναστή η ΑΕΛ

Γυμναστή στο πρόσωπο του Χρήστου Καρυδόπουλου βρήκε η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε σχετικά η «βυσσινί» ΠΑΕ.

Πιο Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Χρήστου Καρυδόπουλου.

Ο Χρήστος Καρυδόπουλος, που θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης των παικτών μας, ως συνεργάτης των Παναγιώτη Γκουτσίδη, Αλέξη Βεργώνη και Λουίτζι Τσενάμο, έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου 1995, θεωρείται ανερχόμενος στον χώρο του και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στην άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Β (με στόχο την απόκτηση και του UEFA A) κι επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Αξιολόγησης της Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Μετράει επίσης δύο δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε περιοδικά της αθλητικής επιστήμης, ενώ υπήρξε προπονητής φυσικής κατάστασης της Κ19 της ΠΑΕ Άρης, καθώς και προπονητής τμημάτων των Ακαδημιών του, ενώ διετέλεσε στο ίδιο πόστο και στον Εθνικό Σοχού, ομάδα Γ’ Εθνικής, αφού προηγουμένως πέρασε ως ποδοσφαιριστής από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Α.Ο. Καρδίας».