Ανακοίνωσε και Μητρακούλη στη θέση του γυμναστή ο Σμόλικας!

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σμόλικας συνεχίζει τον σχεδιασμό του και στην ένταξη γυμναστή στο ήδη υπάρχον τεχνικό επιτελείο.

Δίπλα στον Γιώργο Μάτο και ως προπονητής φυσικής κατάστασης στους «πράσινους» θα βρίσκεται ο Δημήτρης Μητρακούλης, όπου βρίσκεται ήδη και ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Αντώνης Κωνσταντίνου.

Ο Δημήτρης Μητρακούλης είχε σημαντικές προτάσεις για να βρίσκεται σε συλλόγους της Α’ τοπικής κατηγορίας και όχι μόνο, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Σμόλικα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Σμόλικας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μητρακούλη. Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Μητρακούλης θα αποτελεί τον προπονητή φυσικής κατάστασης για την ομάδα μας, θα πλαισιώσει τον Γιώργο Μάτο και με τον Αντώνη Κωνσταντίνου στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, συμπληρώνεται το τεχνικό επιτελείο. Ο Δημήτρης Μητρακούλης είναι πτυχιούχος τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , κάτοχος διπλώματος UEFA C, κάτοχος πιστοποιήσεων «speed performance» και «strength and power» της διεθνούς εταιρίας, αθλητικής απόδοσης, EXOS. Κάτοχος διεθνών διπλωμάτων αξιολόγησης FMS L2 (Functional Movement Screen) και FCS (Fundamental Capacity Screen) τα οποία έχουν σχέση με την αξιολόγηση του αθλητή, την πρόληψη του από τραυματισμούς και την βελτίωση της απόδοσης του. Έχει εργασθεί ως προπονητής στις ακαδημίες Νίκη Μιχαήλ και Ολύμπικ».