Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ τον Κίτου

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραδφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΠΑΣ, η οποία ολοκλήρωσε και τυπικά τον δανεισμό του Ρουμάνου διεθνή Ορελιάν Κίτου. Ο παίκτης ανήκει στην Βαλενσιέν, η οποία μάλιστα, είχε ανακοινώσει ήδη την συμφωνία. Σήμερα, επισημοποιήθηκε και από την πλευρά του ΠΑΣ, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: 
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή, μεσοεπιθετικό, Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Aurelian Chițu

Ο Aurelian Chițu, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, παρουσία του αντιπροέδρου και υπευθύνου του ιατρικού team της ομάδας μας κου Χρήστου Παπαγεωργίου, υπέγραψε το συμβόλαιό του και  δήλωσε στο pasgiannina.gr:
Γνωρίζοντας και από κοντά,  τους ανθρώπους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να παίξω γρήγορα και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φιλάθλους μας.
Ο Aurelian Chițu, γεννήθηκε στις 25-3-1991 και έχει ύψος 1,83. Προηγούμενες ομάδες: Unirea Slobozia, Viitorul Constanta, Valenciennes. Είναι διεθνής με την ομάδα της Ρουμανίας.

Πηγή: gazzetta.gr