Ανακοίνωσε Ματούλα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολυπειρου Δημήτρη Ματούλα από τον ΠΟΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Ματούλα να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Ματούλας μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΟ Ελασσόνας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία όντας ο αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών και ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις τόσο από τις Εθνικές κατηγορίες όσο φυσικά και από την Α’ ΕΠΣΝΛ κατηγορία.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του Οικονόμου Τσαριτσάνης και άλλων ομάδων του Νόμου Λάρισας. Αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και δεδομένα αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Ματούλας δήλωσε τα εξής: “Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία και την δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή σεζόν από τον Σύλλογο.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και να βοηθήσω και εγώ ώστε ο Σύλλογος να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.”Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”