Ανακοίνωσε Τάσο Μπεριτζά ο Δωτιέας Αγιάς!

Ο Δωτιέας Αγιάς ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Γιώργου Χατζή στη τεχνική ηγεσία, με τον Τάσο Μπεριτζά να είναι ο νέος τεχνικός των “κόκκινων”.

Μάλιστα, στο πλάι του έμπειρου προπονητή θα βρίσκεται ως άμεσος συνεργάτης ο Κώστας Παπαρίζος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Λεωνίδας Κιόρογλου, όπου μαζί συνεργάζονταν στην ομάδα του Φαλανιακού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δωτιέα Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ.Τάσου Μπεριτζά στην θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εργαστεί στις μικτές της ΕΠΣ Λάρισας, στον Τύρναβο, στον Α.Ο. Τρίκαλα 1963, στην Τσαριτσάνη, στην ΑΕΛ,στον Αμπελωνιακό,υπήρξε περιφερειακός προπονητής στις εθνικές ομάδες νέων και την τελευταία τριετία στον Φαλανιακό,θα έχει στο πλευρό του, ως βοηθό τον Κώστα Παπαρίζο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λεωνίδα Κιόρογλου.

Καλως ορίζουμε τον κ.Μπεριτζά και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του Δωτιέα και τους ευχόμαστε υγεία,καλή δουλειά και επιτυχίες.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή τίθεται επί τάπητος πλέον ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν”.

60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Απο το ΔΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...