Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Δήμητρα Γιάννουλης

Τα δικά της παράπονα μέσω ανακοίνωσης κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό, εξέφρασε η διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης.

Πιο Αναλυτικά

«Η διοίκηση της ομάδας μας εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της, για τον αγώνα μας στο γήπεδο της Ροδιάς με την ομάδα του Αμπελωνιακού. Με μεγάλη μας λύπη, γίναμε θεατές μιας φαρσοκωμωδίας της διαιτητικής τριάδας (Ντελέζος Ιωάννης, Νίκζας Αχιλλέας, Παπαγεωργίου Μιχαήλ).

Ακυρώθηκαν δύο πεντακάθαρα γκολ χωρίς λόγο και αιτία, ένα σε κάθε ημίχρονο. Καταλογίσθηκαν τρία οφσάιντ τα οποία οι παίκτες μας ήταν δυο μέτρα πίσω, καθώς και επίσης ανέχτηκε αδικαιολογήτως τις καθυστερήσεις (π.χ. Διακόπηκε η εξέλιξη του παιχνιδιού για να δέσει τα κορδόνια ποδοσφαιριστής).

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να στοχοποιήσουμε κανέναν άλλον σύλλογο, σεβόμαστε την προσπάθεια όλων των ομάδων των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών. Σαν σύλλογος δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές και κατανοούμε τα ανθρώπινα λάθη τους.

Κύριοι της ΕΠΣΛ και της επιτροπής διαιτησίας, τέτοιες εικόνες που αντικρίσαμε πάνε το ποδόσφαιρο πίσω καθώς και οι κόποι των ποδοσφαιριστών μας και των λοιπών που μοχθούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με τόση ασέβεια. Απαιτούμε ισότητα και δικαιοσύνη καθώς και επίσης η συγκεκριμένη τριάδα να μην ξανά σφυρίξει αγώνα της ομάδας μας».