Ανακοίνωση κατά διαιτησίας ο Ερμής Αγιάς

Ο Ερμής Αγιάς διαμαρτύρεται έντονα για την χθεσινή διαιτησία των κυρίων Παπαδόπουλου και Μελανίδη στον εκτός έδρας αγώνα μας εναντίον της Γέφυρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Οι κύριοι αυτοί έκαναν τα πάντα για να χάσει η ομάδα μας.

Συγκεκριμένα:

1) Χωρίς λόγο δυο τεχνικές ποινές και αποβολή στον καλύτερο μας παίκτη Νέστορα Κόμματο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Το λάθος του ήταν ότι κάρφωσε στον αιφνιδιασμό.

2) Ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ στον πλέιμεικερ Στέργιο Τσαμπαλή την ώρα που υπάρχουν συμπαίκτες πίσω του.

3) Δύο ανύπαρκτα φάουλ τόσο στον βασικό σέντερ μας Νάσο Περρωτή.

4) Δεν χρέωσαν σωρεία φάουλ που έκαναν οι αντίπαλοι μας.

Για όλα αυτά που αναφέρουμε υπάρχει το βίντεο του αγώνα διαθέσιμο σε όποιον το θελήσει.

Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να διαμαρτυρηθούμε για έναν μόνο αγώνα η μια κακή στιγμή ενός διαιτητή ,αλλά έχουμε παράπονα και στους προηγούμενους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα μας.

Με τον Πολύγυρο αποβλήθηκε ο προπονητής μας με δυο τεχνικές ποινές και ο Κόμματος με πέντε αυστηρά φάουλ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Με το Πευκοχώρι αποβλήθηκε ο βασικός μας πλέιμεικερ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δυο φάουλ που τα χρέωσαν κακώς ως αντιαθλητικά.

Με το Αγρίνιο χρέωσαν δυο ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ στο βασικό μας σέντερ Νασο Περρωτή στα πρώτα δυο λεπτά του αγώνα και ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός.

Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε τυχαία. Υπάρχει κάποιο σχέδιο εναντίον της ομάδας μας αλλά να ξέρουν αυτοί που το σκέφτηκαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας με κάθε τρόπο.

Είμαστε ένα υγείες σωματείο με αρχές, με συνεχόμενες ανόδους τα προηγούμενα χρόνια και σε κάποιους δεν αρέσει αυτό. Τους λέμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε και δεν θα τους κάνουμε την χάρη που αυτοί θέλουν.
θα ακολουθήσει αργότερα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των χτεσινών διαιτητών αντί για τις στιγμές της ομάδας μας.