Ανακοίνωση του πανελλήνιου συλλόγου φίλων της ΑΕΛ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΑΕΛ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση ζητώντας από τους πολιτικούς της Λάρισας να πάρουν θέση στο θέμα που «καίει» τους «βυσσινί»,και δεν είναι άλλο απο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων ΑΕΛ:

«Πριν από επτά εβδομάδες οι Δικαστικές αρχές και η Ελληνική Αστυνομία με τη συμβολή της Ε.Υ.Π. ξεσκέπασαν ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Απλώς «επισημοποιήθηκε» αυτό που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γνωρίζαμε και συζητούσαμε χρόνια τώρα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα της κρίσεως, η ώρα του καταλογισμού ευθυνών. Και πιστέψαμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Όμως, άρχισαν οι παλινωδίες, τα “μάλλον”, τα “ίσως” και τα “μπορεί”… Και εμείς ακόμη ελπίζουμε στην εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών, με την ΑΕΛ να είναι το μεγαλύτερο θύμα των στημένων αγώνων.

Ισονομία ζητάμε, αλλά νιώθουμε μόνοι. Νιώθουμε ότι ζούμε σε μια πόλη εγκαταλελειμμένη, χωρίς ηγέτες. Αλλά με λαό, κάτι που ίσως να έχετε καταλάβει από την πρόσφατη ανακοίνωση των “Monsters”.

Όταν στην γειτονική πόλη οι πολιτικοί απειλούν και εκβιάζουν ανοιχτά την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της στην Λάρισα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου (ή του πονηρού;) Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, δεν φρόντισε καν να διασφαλίσει ότι δεν θα υποβιβαστούν ΟΛΕΣ οι θεσσαλικές ομάδες μόλις εννέα μήνες μετά την εκλογή του (Κώστα, έχεις συνειδητοποιήσει τι «ρεκόρ» κινδυνεύεις να γράψεις;).

Ας πάμε στους βουλευτές κυρίες Αλεξανδρίδου, Διώτη και τους κυρίους Σαχινίδη, Έξαρχο, Χαρακόπουλο, Ζώη, Σκυλάκο, Ροντούλη. Πού ήσασταν όταν την πόλη μας τσαλαπατούσαν κάποιοι που βαρύνονται με τον μισό ποινικό κώδικα; Όταν ακούγατε τον Αχιλλέα Μπέο να καθυβρίζει τους Λαρισαίους πολίτες και να απειλεί ότι θα έλθει στην πόλη μας για να μας πάει βόλτα «πηδώντας»; Πού χαθήκατε όλοι μαζί, όταν «απαγορεύθηκε η είσοδος στον Βόλο», για Λαρισαίους (φορολογούμενους) πολίτες; Και αργότερα, όταν διαβάσατε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και ειδικά εκείνη που αναφέρεται σε «κουμπωμένο» ματς της ΑΕΛ, τι νομίζατε, ότι το θέμα αφορά τον ράφτη σας;

Και τώρα; Τώρα που βλέπετε ότι οι συνάδελφοί σας από τη Μαγνησία προσπαθούν να επέμβουν ωμά και απροκάλυπτα στο έργο της δικαιοσύνης, ποια είναι η αντίδρασή σας; Ίσως να νομίζετε ότι η ΑΕΛ δεν είναι κάτι σημαντικό για την πόλη. Αλλά μια πόλη που δεν έχει λιμάνι, δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει τουριστικές υποδομές, υπάρχει σήμερα για την υπόλοιπη Ελλάδα, μόνο χάρη στην ΑΕΛ.

Ζητάμε σήμερα από σας πολύ λιγότερα από ότι μας ζητάτε εσείς χρόνια τώρα. Να σας δούμε ενεργούς στον αγώνα για να τηρηθούν οι νόμοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη (για την οποία τόσο κόπτεστε). Σας υποσχόμαστε ότι στις επόμενες εκλογές προεκλογικός αγώνας μας θα είναι έντονος. Υπέρ σας ή εναντίον σας…»