Ανακοινώθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοίνωσε την δημιουργία της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας η οποία θα λειτουργήσει την επόμενη σεζόν και θα συμμετάσχει στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Μετά και από την επικύρωση της απόφασης για την δημιουργία του Γυναικείου τμήματος Ποδοσφαίρου από τη Γ.Σ. της Πέμπτης 8/5/2014, σας ενημερώνουμε για την έναρξη της λειτουργία του τμήματος.

Το γυναικείο τμήμα θα αποτελείται από Ακαδημία αλλά και γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Καλούνται όλοι οι φίλοι του Σωματείου που επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο στη λειτουργία του τμήματος , να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης ενημερώνουμε για την άμεση έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής στην Γυναικεία Ακαδημία Ποδοσφαίρου. Όσες νεαρές αθλήτριες από 8 έως 17 ετών επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία, μπορούν να επικοινωνήσουνε στο 6944450022. (οι προπονήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι δωρεάν)

Τέλος ενημερώνουμε για την έναρξη προπονήσεων-προεπιλογής για την στελέχωση της γυναικείας ομάδας. Οι ενδιαφερόμενες αθλήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα.”

2410-255944  &  6944-450022