Αναμένονται αφίξεις…

Μεταγραφικές αφίξεις… αναμένονται στο “βυσσινί” στρατόπεδο με τις υποθέσεις που “κυνηγά” η ΑΕΛ να φτάνουν στο τέλος τους, είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό.

Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει η περίπτωση του Βασίλη Παπαφώτη που αναμενόταν στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά κάποια διαδικαστικά ζητήματα “κόλλησαν” τη μεταγραφή του. Αυτά πλέον έχουν ξεπεραστεί και πλέον μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται στην Ελλάδα.

Η δεύτερη περίπτωση που μοιάζει να “κλείνει” θετικά για την ΑΕΛ είναι αυτή του αριστερού μπακ, Χοσέ Μανουέλ Κασάδο. Ο 31χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έρχεται από την Γ΄ Εθνική της Ισπανίας και την Ρεκρεατίβο Ουέλβα και θα έρθει να καλύψει το κενό του Φερνάντο Γουάλας στο αριστερό άκρο των “βυσσινί”.

Οι υποθέσεις οι οποίες δεν θα προχωρήσουν είναι αυτές των Μανθάτη και Βέργου. Οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμενόταν να δοθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό, δεν επιθυμούν να έρθουν στη Λάρισα μιας και αμφότεροι βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και θέλουν να βρουν την επόμενή τους ομάδα στο εξωτερικό.

Έτσι, στον “αέρα” απομένουν οι προσθήκες από τον Ολυμπιακό, με τον Βρουσάι να αποτελεί μια ακόμη επιλογή, πιο… βατή.