Ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και μεταγραφές στον Δαμασιακό!

Σε πρώτη φάση ανακοινώθηκαν 10 γηγενείς παίκτες του ΑΟΔ που συνεχίζουν στην ομάδα, καθώς και ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιάννης Νικολακούλης, που πέρσι πήρε το βάδισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΛ και φέτος “βάζει πλώρη για ψηλά”.

“Στυλοβάτης” στο κέντρο της άμυνας και φέτος, θα είναι ο έμπειρος και δυναμικός κεντρικός αμυντικός Ιωαννίδης Γιάννης που συμφώνησε με τη νέα διοίκηση και θα συνεχίσει να φοράει και φέτος τα “γαλανόλευκα”.

Ο Ιωαννίδης, από τον οποίο ο κόσμος περιμένει φέτος να “κάνει τη διαφορά”, μαζί με τους Οικονόμου Μ., Λέτσιο Γ., Πρατσίλα Β., Αγραφιώτη Θ., και Μπακαΐμη Σ., συμπληρώνουν τους παίκτες για το κέντρο της άμυνας. Παίκτες του Δαμασιακού θα είναι φέτος άλλα τέσσερα παιδιά από το χωριό.

Μεταγραφές – «Επαναπατρισμός»: 

Πρατσίλας Βασίλειος από Άρη Κουλουρίου
Αγραφιώτης Θεόδωρος από Τύρναβο 2005
Κυρατζής Βάιος από Δόξα Αργυροπουλίου
Λέτσιος Γεώργιος από Ροδιακό

Πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι να βγει η …χημεία.

Εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις.

Για διάφορους λόγους, παρελθόν από την ομάδα του Δαμασιακού, αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα:

Μιγδάνης Δημήτριος,
Καρακανος Δημήτριος,
Γελαλης Νίκος ,
Παπαγεωργίου Σάκης,
Πούτας Αντώνης

Η διοίκηση του Δαμασιακού ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω αποχωρήσαντες ποδοσφαριστές και τους εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο στην ζωή τους και επιτυχίες στο ποδόσφαιρο που ολοι αγαπάμε.

Ο αποχωρισμός έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές με τους παίχτες να ευχαριστούν τον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ για τις εμπειρίες που έζησαν φορώντας την φανέλα της ομάδος και ανανεώνουν το ραντεβού τους εντός των γηπέδων.

Πλέον με 16 παίκτες στο ρόστερ,  η νέα διοίκηση και ο προπονητής κ. Β. Νάρης μπορούν να ψάχνουν λύσεις για τις θέσεις που “πονάει” η ομάδα εδώ και χρόνια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...