Ανανεώσεις και μεταγραφές στην Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της με ποιοτικές λύσεις που πρόκειται να βοηθήσουν τη νέα χρονιά!

Η ομάδα μετέχει στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας και στόχος για τη διοίκηση αποτελεί η άνοδος και η επιστροφή του συλλόγου στη πιο πάνω κατηγορία.

Έτσι, η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με τους Γιώργο Γκιοσάκη, Βασίλη Παρλάντζα, Βαγγέλη Μαγαλιούλη και Ντανιέλ Σολάκου.

Ακόμη, για τους “βυσσινί” αποκτήθηκαν οι Κώστας Γιαννουλέας και Μάριος Παπαχρήστος από τον Δωτιέα Αγιάς, Χρήστος Μαλλιάρας, Νίκος Τζιάφος από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Αποστόλης Μήλιος από τον Άρη Κουλουρίου, Κώστας Μήλιος από τις Νέες Καρυές, Αποστόλης Κιλιργιώτης από τη Δόξα Βαλανίδας, Παύλος Παρλάτζας από τον Αετό Αετολόφου, Στράτος Καλαφάτης από ομάδα της Καλαμάτας, Γιάννης Σχοινάς από τη Λάρισα 2012, Χρήστος Τέλιος από τη Πελασγιώτιδα, Γιάννης Ασίκογλου από τη Δόξα Ομορφοχωρίου όπως και ο Γιώργος Πλούμπης με πρώτη εγγραφή ποδοσφαιριστή.

Μια σειρά από μεταγραφές με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα βοηθήσουν από τη πλευρά τους τη Προοδευτική Ανάβρας να επιστρέψει καθώς έχει τον στόχο στο πρωτάθλημα της Α’1 τοπικής κατηγορίας του Νομού μας…