Ανατροπή και συνέχεια στο… «κυνήγι»!
Η Δήμητρα Γιάννουλης πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με 4 – 2 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου για την 23η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας και συνέχισε να βρίσκεται στο… «κατώφλι» του Μακρυχωρίου για τη 1η θέση.
Ιδανικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, για τους γηπεδούχους. Καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ιωαννίδης με όμορφη ενέργεια άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, το Βλαχογιάννι έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με τον Λιάκο να κάνει το 2 – 0.
Το επόμενο δεκάλεπτο του ματς ωστόσο ανήκει στην Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία έβγαλε την αντίδραση που έπρεπε. Η αρχή έγινε με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα, όταν ο Τσακνάκης από θέση βολής μείωσε σε 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και τέσσερα λεπτά μετά επαναφέραν τις ισορροπίες με τον Καρέλα να κάνει το 2 – 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και ενώ είχαμε μπει στο τελευταίο ημίωρο, η ομάδα της Γιάννουλης κατάφερε να φέρει τα πάνω… κάτω στο ματς και να φτάσει στην ολική ανατροπή. Καθώς στο 69ο λεπτό, ο Μπάκος από πλεονεκτική θέση σημάδεψε σωστά και έκανε το 2 – 3 βάζοντας πλέον σε θέση οδηγού την ομάδα του. Το τελικό 2 – 4 έγραψε ο Δαούλας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τα Γκολ
1 – 0 2′ Ιωαννίδης.
2 – 0 8′ Λιάκος.
2 – 1 15′ Τσακνάκης.
2 – 2 19′ Καρέλας.
2 – 3 69′ Μπάκος.
2 – 4 90’+3′ Δαούλας.
Η Σύνθεση
Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης (85′ Γκουρομπίνος Β.), Γκουρομπίνος Δ., Κυπαρίσσης, Ιωαννίδης, Πέτρου (46′ Φακίτσας Α.), Λιάκος, Δούκας, Φακίτσας Σ., Λάκης (70′ Αθανασούλης), Νέτζο (46′ Παπανικολάου).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Μάνος, Νάκας.











