Ανδρουλάκης: «Πετύχαμε τους στόχους μας»

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης υπογραμμίζει για λογαριασμό της «ΩΡΑΣ των σπορ» τα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Η δυσάρεστη εξέλιξη του υποβιβασμού από τη Football League τέτοιες μέρες πέρσι και, μάλιστα, δύο κατηγορίες χαμηλότερα, ελέω… αναδιάρθρωσης, έδινε λίγους μήνες αργότερα τη θέση της στη δυνατότητα που παρουσιάζονταν για δημιουργία μίας νέας ομάδας, από το «μηδέν», βασισμένης στα δικά της παιδιά.

Ως εκ τούτου, ο πρωταθλητισμός απέναντι σε ομάδες που ήταν πανέτοιμες από τα προηγούμενα χρόνια για κάτι τέτοιο, ούτως ή άλλως δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση, για τον Ηρόδοτο, ο οποίος κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο, να πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους και να θέσει τις βάσεις για τη συνέχεια.

Από τα τέλη Νοεμβρίου και την 11η αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος του 8ου ομίλου, την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Ανδρουλάκης, η δουλειά του οποίου φανερώνει πως οι κυανόλευκοι οδεύουν από το καλό στο καλύτερο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «ΩΡΑ των σπορ» μαζί του, ο νεαρός τεχνικός έκανε μία σύντομη αναδρομή στη φετινή σεζόν, ανέδειξε τα σημαντικά, υπογράμμισε πως οι στόχοι επιτεύχθηκαν, ενώ ευχήθηκε να βγούμε γρήγορα από την περιπέτεια που βιώνουμε ως κοινωνία.

Συγκεκριμένα: «Όταν ανέλαβα, η ομάδα είχε κάνει ήδη μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα, που θα σήμαινε αυτομάτως και την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς την ψυχοφθόρα διαδικασία των play out, αλλά και να διεκδικήσουμε στη συνέχεια ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε. Εν μέρει, το είχε πετύχει ήδη και από την πλευρά μου έβαλα το λιθαράκι μου.

Στο τέλος επιτεύχθηκε σχετικά εύκολα ο αρχικός στόχος» σημείωσε στον πρόλογό του και πρόσθεσε: «Παράλληλα με τα παραπάνω, από την αρχή της χρονιάς, αλλά και όταν ανέλαβα, άλλος ένας στόχος μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είχαν έρθει από τα τμήματα υποδομής, όπως επίσης και να αξιοποιούσαμε κι άλλα παιδιά του ρόστερ. Με αυτό το σκεπτικό πήραμε και τρία παιδιά από την ομάδα των Νέων Ηροδότου τον Ιανουάριο. Παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στο Πρωτάθλημα και στα play off.

Μας ενδιέφερε, επίσης, όσο περνούσε ο καιρός η ομάδα να προσπαθήσει να παίζει τρόπο κυρίαρχο στο γήπεδο. Βήμα-βήμα το βελτιώναμε κι αυτό, φτάνοντας στα play off, όπου αν δει κανείς τα αποτελέσματα, διαπιστώνει ότι στην επιμέρους βαθμολογία είμαστε πρώτοι και, συγχρόνως, είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα της διαδικασίας και με την καλύτερη επίθεση».

Σε εκείνο το σημείο ο τεχνικός των κυανόλευκων συνόψισε και διαπίστωσε: «Η διακοπή στην αγωνιστική δράση ήρθε σε μία στιγμή που είχαμε αρχίσει να θερίζουμε ό,τι σπείραμε το προηγούμενο διάστημα, όπου σε αρκετά παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που αξίζαμε. Πλέον, η βελτίωσή μας είχε αρχίσει να μεταφράζεται και στο βαθμολογικό κομμάτι. Σαφώς, είμαι ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει».

Στον επίλογό του, ο Α. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Θα ήθελα να συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν αυτό που ξεκινήσαμε φέτος, όμως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία και το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό που ζούμε. Όταν με το καλό τελειώσει, τότε θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα».

The post Ανδρουλάκης: «Πετύχαμε τους στόχους μας» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com