Ανεβαίνει ο Σμόλικας! (Pic)

Σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, ο Σμόλικας κέρδισε με σκορ 1 – 0 τον Όλυμπο Γόννων, με τον Σμόλικα να αφιερώνει την σημερινή επικράτηση στον άτυχο της ομάδας, Στέφανο Κόκκινο!

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 9ης «στροφής» στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας και οι «πράσινοι» του Γιώργου Μάτου που πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα έφθασαν τους δέκα βαθμούς και αναρριχήθηκαν στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, το σύνολο του Δημήτρη Κωστή δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι κι έμεινε στους οκτώ βαθμούς και την 13η θέση.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα σημειώθηκε στο 14ο λεπτό με τον Χριστακέα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ από θέση βολής.

Από πλευράς ευκαιριών, ο Σμόλικας απείλησε κυρίως με τους Στέφανο Πρισακάρου και Σωτήρη Περδίκη, ενώ οι Γόννοι είχαν καλές στιγμές με τους Γιώργο Κόκρα και Παρασκευούδη…

Η διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές του Σμόλικα αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, που τραυματίστηκε στο περασμένο ματς με τον Πύρρο, Στέφανο Κόκκινο και θα απουσιάζει από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετό διάστημα…

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Πρίφτης, Μανακούσιος Θ., Χασιώτης, Λιάκος, Παπαγεωργίου (60′ Βράκας), Παπαθανασίου, Περδίκης, Χριστακέας (60′ Πράπας), Καρυώτης (75′ Χαζίζι), Πρισακάρου (90′ Μανδραβέλης).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τζίκας, Γουγουλιάς Ν., Γουγκουλιάς Χρ., Συγκούνας, Σερίφης, Κολτσίδας (70′ Φώλιας), Μπούμπουλης Αθ., Παρασκευούδης, Κόκρας, Ζαϊρές (75′ Τζίκα Ασ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Αναστασίου, Σκριάπας.