Ανησυχία για το μέλλον του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Έκδηλη είναι η ανησυχία των ανθρώπων του Οικονόμου Τσαριτσάνης για το μέλλον της ομάδας, καθώς και στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, παραβρέθηκε μικρός αριθμός φίλων και μελών της ομάδας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Βατάλης ο οποίος έκανε γνωστή την παραίτηση του αλλά και την απόφαση του να μην ξανακαταθέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ λόγω αυξημένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο της κωμόπολης που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένη την φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα παρέμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία .

Ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κώτσιος, τόνισε ότι ο καθένας από την πλευρά του βοήθησε και πρόσφερε όπως μπορούσε και το βασικό είναι ότι σώθηκε η ομάδα.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαευθυμίου χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι έμεινε η ομάδα στη Γ΄Εθνική και ευχήθηκε να βρεθεί νέα διοίκηση για να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα.

Τέλος, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Νταρής τόνισε ότι επιθυμία του είναι, να βρεθούν νέα άτομα για να μπουν στην διοίκηση της ομάδας.
Ακολούθησε ενημέρωση όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, ενώ αποφασίστηκε να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι της 5 το απόγευμα στο Δημοτικό κατάστημα της Τσαριτσάνης.

Επίσης ορίστηκε τριμελής επιτροπή για τη συλλογή των υποψηφιοτήτων η οποία αποτελείται από τους: Ιωάννη Σκάντζο (6989836034), Βασίλη Τζιούργκανο (6971896360) και Κώστα Νταρή (6981441344).

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι το Σάββατο 20/6 στις 10 το βράδυ.

Πηγή: elassona884.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...