Ανοικτό του Φορτούνη για ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του ο Κώστας Φορτούνης, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση και ο ΠΑΟΚ.  Μέχρι τη Δευτέρα φαίνεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μέσος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφού τις συζητήσει μαζί με τον εκπρόσωπο θα πάρει την οριστική απόφαση.

«Είμαι σε δίλημμα, θα αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα. Περιμένω τον μάνατζέρ μου για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να καταλήξουμε οριστικά. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα καθορίσει το μέλλον μου», δήλωσε στην εφημερίδα “Arena Press”.

Ο Φορτούνης μπορεί να προέρχεται από μια μέτρια σεζόν με την Καϊζερσλάουτερν με συνέπεια να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο είναι μόλις 21 ετών, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και περιθώρια εξέλιξης.

Όλα αυτά προσμετρήθηκαν θετικά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο. Από τη Γερμανία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Χόφενχαϊμ και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Πηγή: sport-fm.gr