Αντίπαλοι για 90′! (Pic)

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό προέκυψε από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (03/10) ανάμεσα σε Αστραπή Ν. Πολιτείας και Φαλανιακό.

Τόλης Κατσιάνος και Βασίλης Λάιος είναι φίλοι από τη παιδική τους ηλικία και η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να αγωνιστούν ως αντίπαλοι για πρώτη φορά στη ζωή τους…

Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας των ομάδων τους με τον Κατσιάνο να φορά τα πορτοκαλί της Νέας Πολιτείας και τον Λάιο τα κιτρινόμαυρα του Φαλανιακού.

Οι δυο τους ως συμπαίκτες έχουν διαγράψει σημαντικό παρελθόν στο άθλημα του ποδοσφαίρου καθώς έχουν πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τους Ατρόμητους Λάρισας τη σεζόν 2008.

Συμπαίκτες υπήρξαν και αρκετά χρόνια μετά στην ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, αφού η ποδοσφαιρική χρονιά 2013 – 14 τους βρήκε μαζί στον ίδιο σύλλογο.

Η ζωή το έφερε έτσι για τα δύο φιλαράκια να αγωνιστούν αντίπαλοι για πρώτη φορά στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας. Νικητής από το παιχνίδι αυτό αναδείχθηκε ο Βασίλης Λάιος (0 – 3) ελέω και της νίκης του Φαλανιακού με τα πειράγματα στο τέλος της συνάντησης να δίνουν και να παίρνουν!