Ανταγωνιστική χρονιά για το Κουτσόχερο που όμως έδειξε την αξία του!

Σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας που διεκδίκησαν την άνοδο πάνω από δύο ομάδες, το Κουτσόχερο τερμάτισε στη δεύτερη θέση και κέρδισε την άνοδο!

Συγκεκριμένα, η Φορτούνα Κουτσοχέρου στη φετινή αγωνιστική περίοδο μετείχε στον 3ο όμιλο αυτού του πρωταθλήματος και μέσω 15 ενός ιδιαίτερου ομίλου, πήρε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε στην Α’ 1 τοπική κατηγορία.

Η ομάδα του Σπύρου Ευαγγέλου που μέτρησε μία εξαιρετική πορεία με τη Νεάπολη και τους Χαλκιάδες, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία κι ενώ φθάνοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, υπήρχαν αγωνιστικές που άλλαζε η κατάσταση στις πρώτες τρεις θέσεις στην βαθμολογία.

Στα των στατιστικών, η Φορτούνα Κουτσοχέρου σε δέκα πέντε αγώνες έφθασε τους τριάντα επτά βαθμούς, έχοντας πετύχει δώδεκα νίκες, μόλις μία ισοπαλία και ηττήθηκε δύο φορές, μετρώντας παράλληλα τη καλύτερη άμυνα στον όμιλο αφού δέχθηκε μόλις οκτώ γκολ.

Η νέα αγωνιστική περίοδο λοιπόν, θα βρει τον σύλλογο στην Α’ 1 τοπική κατηγορία και η διοίκηση κοιτά τις πρώτες κινήσεις για το ερχόμενο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη νέα κατηγορία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...