Αντιδράσεις στον Πόρο για την αναβολή: «Πρόκειται για την υπέρτατη κοροϊδία!»

Κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο νέας κλήρωσης της Γ΄Εθνικής για να προστεθεί ο Πλατανιάς και αναβολή της πρεμιέρας εμφανίζεται στις δηλώσεις του στο «Prismasport» ο Γιάννης Ασσαριωτάκης.

Ο πρόεδρος του Πόρου χαρακτηρίζει τα νέα δεδομένα ως την υπέρτατη κοροϊδία των σωματείων και οι αρμόδιοι δεν γίνεται να παίζουν με τον κόπο, την αγωνία και τα χρήματα των ομάδων. Ο κ. Ασσαριωτάκης ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι κατά της συμμετοχής του Πλατανιά, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των άλλων ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ασσαριωτάκη:

«Η ομάδα του Πόρου μπορεί να έχει μικρή ιστορία, αλλά έχει καθαρό κούτελο. Δεν μπορούν να παίζουν με τον κόπο μας, με τα χρήματα μας, με την αγωνία μας, με την προσπάθεια που κάνουμε όλοι, διοίκηση, προπονητές και παίκτες.

Πρόκειται για την υπέρτατη κοροϊδία, δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό, δεν μπορούμε να κάνουμε φιλικά, δεν μπορούμε να οργανώσουμε το παραμικρό. Πληρώνουμε έξοδα χωρίς να αγωνιζόμαστε.

Και τώρα έρχεται μια νέα αναβολή. Δεν είμαστε κατά της συμμετοχής του Πλατανιά και όλων των ιστορικών ομάδων, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των άλλων σωματείων. Νομίζω είναι η μεγαλύτερη αδικία που μπορεί να γίνει. Δεν γίνεται για χάρη τριών ομάδων να αλλάζει ο προγραμματισμός τόσων πολλών ομάδων.

Είναι άδικο για όλες τις ομάδες. Σεβόμαστε τον Πλατανιά, σεβόμαστε τις ιστορικές ομάδες όλες τις ομάδες, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος της δικής μας ομάδας. Πιστεύω ότι η άποψη μου είναι και η άποψη όλων των ομάδων».

Δείτε επίσης:

Απόλλων Λ.: Καθολικό «άδειασμα» για τον «τοξικό Γενικό Διευθυντή»

Πανιώνιος: Ο νέος προπονητής και η τριπλή ενίσχυση

Στη Ρόδο για τον Ιάλυσο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Ολυμπιακός Βόλου: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε!

ΟΦΙ και Διαγόρας απάντησαν στο εξώδικο της Νίκης Βόλου: «Θυμηδία»!

The post Αντιδράσεις στον Πόρο για την αναβολή: «Πρόκειται για την υπέρτατη κοροϊδία!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com