Αντιμετώπιση του 4-4-2

Στην τακτική και την αντιμετώπιση του 4-4-2 του αντιπάλου δούλεψε στην απογευματινή προπόνηση (14/07) της ΑΕΛ ο Σωτήρης Αντωνίου και οι συνεργάτες του.

Ο Αγιώτης τεχνικός θέλησε να δουλέψει το αγαπημένο του 3-5-2 κόντρα στο 4-4-2 το οποίο και ακολουθούν οι περισσότερες ομάδες της Super League, δίνοντας έμφαση στην ομάδα της Λαμίας, παράδειγμα το οποίο και έφερε στους ποδοσφαιριστές του, αναφερόμενος στο περσινό τελευταίο παιχνίδι (1 – 1) του AEL FC ARENA, όπου η ΑΕΛ αντιμετώπισε πρόβλημα κυκλοφορίας της μπάλας, λόγω της τακτικής του αντιπάλου.

Η απογευματινή προπόνηση είχε και έναν άτυχο. Ο λόγος για τον Νίκο Γκόλια, ο οποίος σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάμι Φρίουι, άνοιξε τη μύτη του με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί άμεσα ράμα. Σίγουρα στη συνέχεια της προπόνησης το ενδιαφέρον αλλά και τα πειράγματα των συμπαικτών του δεν έλλειψαν.

Για Κυριακή πρωί, οι “βυσσινί” έχουν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ενώ η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 16:00 λόγω τελικού Μουντιάλ.