Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: “Είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Μέσι, θέλω να επιστρέψει”

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, μιλώντας σε καταλανικό Μέσο τόνισε ότι είναι σε επαφή με τους εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι και φυσικά θα ήθελε την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, μιλώντας στην καταλανική Sport, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι.

Ο Μέσι έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του, ακόμα και να συνεχίσει στο Παρίσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Γιούστε στην καταλανική Sport: Ο Λέο Μέσι και η οικογένειά του ξέρουν πόσο τους αγαπώ. Πήρα μέρος στις διαπραγματεύσεις που δυστυχώς δεν οδήγησαν σε επιτυχή έκβαση. Έχω ένα αγκάθι στο πλευρό μου ότι ο Λέο δεν μπορούσε να μείνει στο κλαμπ μας.

Αν μιλάμε για τη Μάσια και ποδόσφαιρο βάσης, μιλάμε για τον Μέσι. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψει. Για το τι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει σε αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Είμαστε σε επαφή μαζί με τους εκπροσώπους, ναι,

Μακάρι να συνδυαστούν όλες οι συνθήκες ώστε αυτή η αμοιβαία ιστορία αγάπης να τελειώσει με τον Μέσι στη Μπάρτσα. Όταν είσαι ερωτευμένος και χωρίζεις από κάποιον, θέλεις πάντα να μείνεις ερωτευμένος. Ακόμα κι αν χάσετε την επαφή. Θα είμαστε πάντα ερωτευμένοι με τον Λέο και θα είναι πάντα ερωτευμένος με την Μπάρτσα και την πόλη της Βαρκελώνης. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το πεπρωμένο είναι σοφό.

Απομένουν δύο μήνες στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά ο Ματέου Αλεμάνι και ο Ζόρντι Κρόιφ, για να παρουσιάσουμε πρώτα το σχέδιο βιωσιμότητας στον Χαβιέρ Τέμπας. Μετά, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις, επειδή ο Μέσι είναι παίκτης της Παρί και δεν θα ήθελα να μιλήσω για τίποτα περισσότερο από τα γούστα και τις επιθυμίες μου, θα βάλαμε το ενδεχόμενο να τον καλωσορίσουμε. Δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στις καθημερινές δουλειές της Παρί“.

Πηγή: Sport24.gr