Αντσουέ: “Γυρνάω στην ΑΕΛ…”

Έτοιμος να μπει στο πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και στην Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ, είναι ο Ανρί Αντσουέ, ο οποίος το “φωνάζει” παντού για να γυρίσει στην ομάδα όπου αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Πετρωτό

Την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί του είχαμε και με μεγάλη μας τιμή δέχθηκε ο ίδιος να μας “ανοίξει” την καρδιά του και να μας πει τις σκέψεις του, αλλά πάνω απ΄ όλα την “αρρώστια” που κουβαλάει από το 2007 και μετά για το… άλογο!

Σε μια “μίνι” συνέντευξη μιλάει για τον κόσμο της Λάρισας, τις αναμνήσεις που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει αλλά και την πορεία του τα τελευταία χρόνια…

Που αγωνίστηκες τον προηγούμενο χρόνο;

“Ξεκίνησα την χρονιά στην Μπράδερ Τσέρτσιλ στην πρώτη κατηγορία της Ινδίας και έπειτα το Ιανουάριο μετακόμισα στην Γκαμπόν και την Μπονγκοβίλ απ΄όπου και έμεινα ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες”.

Πως είσαι από άποψη φυσικής κατάστασης;

“Έχω περίπου 1,5 μήνα που ξεκουράζομαι στην Πορτογαλία. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και με προπόνηση  μπορώ να επανέλθω σε πλήρη φόρμα και να ζήσουμε και πάλι με την ΑΕΛ μεγάλες στιγμές, σαν αυτές του 2007. Είμαι στα 35 μου και νιώθω πλέον πιο δυνατός από ποτέ. Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΛ και να κλείσω εκεί την καριέρα μου, κοντά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους”.

Τι κάνεις στην Πορτογαλία;

‘Κάνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, αναζητώντας παράλληλα και τον επόμενο μου ποδοσφαιρικό σταθμό. Παράλληλα, κάνω και τις προπονήσεις μου με μια ομάδα εδώ στο Πόρτο που βρίσκομαι. Το τελευταίο διάστημα ήμουν και στην Βραζιλία για να δω το Μουντιάλ από κοντά”.

Τι γνωρίζεις για την ομάδα τώρα;

“Για να πω την αλήθεια, όχι πολλά. Ξέρω μονάχα πως αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική και έχει αλλάξει πρόεδρο”.