Ανωμεριανάκης: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από τη διακοπή»

O 17χρονος τερματοφύλακας Νίκος Ανωμεριανάκης, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην ομάδα του τον Ρεθυμνιακό και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που πρόλαβαν να γίνουν πριν τo lockdown, στις επιπτώσεις που η διακοπή για όλες τις ομάδες, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ο νεαρός γκολκίπερ αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα του Ρεθυμνιακού στους αγώνες που πρόλαβε να δώσει πριν την νέα διακοπή των πρωταθλημάτων τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η πορεία του Ρεθυμνιακού μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή. Ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και συνεχίστηκε και κατά την
διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα αν είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και περισσότερους βαθμούς».

Συνεχίζοντας ο Νίκος Ανωμεριανάκης στάθηκε στο μέγεθος των επιπτώσεων που θα έχει η διακοπή τόσο για τους «κυανόλευκους» όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες: «Δεν νομίζω ότι οι παίκτες του Ρεθυμνιακού θα επηρεαστούν σημαντικά από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο πολύ καλός προπονητής και το τεχνικό τιμ που έχουμε μας παρέδωσαν ένα πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης το οποίο ακολουθούμε. Έτσι θα είμαστε σε κατάσταση τέτοια που δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να βρεθούμε σε καλό επίπεδο όταν φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο».

Καταλήγοντας έδωσε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολο χρονικό διάστημα που διανύουμε με το 2ο «κύμα» της πανδημίας: «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, αλλά και υπομονή. Ας ακολουθήσουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε σύντομα ο καθένας να βρει τον δρόμο του και με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις».

Πηγή: rethymnosports

Δείτε επίσης: 

Ηρακλής: «Βόμβες» και ξέσπασμα Φοφόνκα

Έρευνα για Μαραντόνα: «Αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, τώρα θα ζούσε»

Ελευθεριάδης: «Δίπλα στους παίκτες της SL2»

The post Ανωμεριανάκης: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από τη διακοπή» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com