«Αν δεν παίξεις μπάλα, δεν κερδίζεις…»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη πρώτη νίκη της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός της Αμυγδαλέας, Γιώργος Λιάπης, όπως δήλωσε στο ArenaLarissa.gr μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στον Αετό και τον Αστέρα Τυρνάβου.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και θέλαμε πολύ τη νίκη, για να μη πάει χαμένο αυτό που πετύχαμε στην Αγιά. Ήταν λίγο περίεργη η εβδομάδα που πέρασε, καθώς είχαμε την εκδήλωση της ομάδας και τα πράγματα στις προπονήσεις ήταν κάπως δύσκολα. Όλα είναι καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον αντίπαλο».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της δικής του ομάδας: «Οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε. Σιγά – σιγά θα βρισκόμαστε ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα και θα έχουμε μία πολύ καλή συνέχεια».

Τέλος, για το πως βλέπει εκείνος τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Χρειάζεται δουλειά. Κανείς δεν πρέπει να είναι χαλαρός γιατί δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Αν δεν παίξεις μπάλα εσύ, θα είναι δύσκολο να κερδίσεις. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε διαφορετικά και πάντα παίζουμε με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».