«Αν θέλεις να λέγεσαι ΑΕΛ…»

«Αν θέλεις να λέγεσαι ΑΕΛ…

Ο «χαρτοπόλεμος» άρχισε. Ο αγώνας όχι ακόμη!

Τον «πόλεμο» τον ξεκίνησε ο Λεβαδειακός. Η υπερομάδα της Βοιωτίας που κέρδιζε τα παιχνίδια στα «χασομέρια» και με παράπονα πάντα από τους αντιπάλους της βρέθηκε ξαφνικά με την πλάτη στο τοίχο. Είδε την διαφορά από την ΑΕΛ να «ψαλιδίζεται» και πλέον νιώθει την ανάσα των «βυσσινί»… καυτή!

Και τι έκαναν; Άλλαξαν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ από Κυριακή σε Δευτέρα! Ο λόγος; Για να γίνει συντήρηση του γηπέδου από τον Δήμο. Γελάνε και οι πέτρες! Έβαλαν ολόκληρο Δήμο να φτιάξει ένα «δημόσιο έγγραφο» που λέει και ο Πέτρος ο Μαρτσούκος, ότι και καλά το γήπεδο θέλει… συντήρηση. Για γέλια και για κλάματα!

Αλλά όπως λέει και ο Κουτσούμπας… «αυτοί είστε»!

Όμως ιερή υποχρέωση της ΑΕΛ είναι να πάει στη Λιβαδειά να παίξει την μπάλα της και να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Το αγωνιστικό τμήμα θα πρέπει να μην αποπροσανατολιστεί από τις ανακοινώσεις περίεργων τύπων που έχουν υποβαθμίσει το ίδιο το προϊόν το οποίο ανέλαβαν να… αναβαθμίσουν.

Αλλά να σας πω και μια αλήθεια; Εδώ μεταξύ μας! Μην το ακούσουν έξω από τα… τείχη!

Φταίμε και εμείς. Ξέρετε γιατί; Ο πρόεδρος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια! Δεν αμφισβητεί κανείς πως έχει βάλει χρήματα στην ομάδα. Εμείς τι κάναμε; Πέρυσι είχαμε το εξής «ααα, εγώ δεν πάω στο Αλκαζάρ. Μόλις πάει στο ARENA, θα πάρω διαρκείας από τους πρώτους».

Πήγαμε λοιπόν στο ARENA. Τα διαρκείας στη τιμή των 100€ ήταν τσάμπα. Κοροϊδία σχεδόν. Και εμείς βρήκαμε άλλες δικαιολογίες. Ο Γκουτσίδης, η ομάδα που δεν φτιάχτηκε όπως πρέπει, οι κουτσουλιές, τα χόρτα στο πάρκινγκ. Μιζέρια, κλάψα και εσωστρέφια.

«Αν ο πρόεδρος κάνει ομάδα καλή θα έρθω στο γήπεδο».

Δηλαδή ολονών σας οι γυναίκες κάνουν κάθε μέρα καλό φαγητό; Σίγουρα όχι. Δηλαδή τις μέρες που η γυναίκα σας δεν κάνει καλό φαγητό δεν την αγαπάτε; Ή την αγαπάτε λιγότερο;

Έτσι είναι και η ομάδα που αγαπάς! Δεν την αγαπάς «À la carte».

Η δυναμική της ΑΕΛ είμαστε όλοι εμείς. Όσο εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα, τόσο θα υπάρχουν κάθε χρόνο οι Πανσερραϊκοί και οι Λεβαδειακοί να μας κάνουν τους καμπόσους.

Γεμίστε το ARENA και απλά σκεφτείτε τι δύναμη θα δώσετε στην ομάδα!

Αν θέλεις να λέγεσαι ΑΕΛ»!