Αν όντως τον δείρατε μόνο, κακώς…

Τελικά η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά… Κατεβαίνει και στο κάμπο!

Αυτό καταλαβαίνει κανείς από τα σχόλια τα οποία έχουν γίνει κάτω από την ανακοίνωση του Α.Ο. Μαυροβουνίου για τα επεισόδια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο των Γόννων.

Εκεί δεν ήμουν, θέση δεν μπορώ να πάρω. Σαφώς και μονός καβγάς ποτέ δεν γίνεται. Άπαντες όμως κατηγορούν τον ποδοσφαιριστή του Μαυροβουνίου, Αλέξανδρο Κακαζούκη. Αυτός φταίει. Αυτός το ξεκίνησε. Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω, επαναλαμβάνω. Ας πούμε ότι όντως με την λήξη έκανε «dirty talk» στους αντιπάλους του. Ας πούμε υποθετικά ότι το έκανε!

Καλά! Και εσείς τον αφήσατε να φύγει από το γήπεδο; Γιατί δεν τον σκοτώσατε; Γιατί δεν κρεμάσατε το τομάρι του γδαρμένο και αναποδογυρισμένο στη πλατεία του χωριού προς παραδειγματισμό; Κακώς!

Μωρέ πάτε καλά; Είστε τρελοί ή… τρελαθήκατε; Ξέρετε γιατί παίζεται μπάλα; Ή σας έχει καεί το μυαλό από το Scroll down.

Ρε ηρεμήστε, ρε!

Πάτε στο γήπεδο για την χαρά του παιχνιδιού. Για την χαρά. Για το γκολ. Για να διασκεδάσετε. Το έχετε ξεχάσει; Φτάνει! Όλοι μας με τέτοιες (ή και παρόμοιες) κανιβαλιστικές συμπεριφορές έχουμε διώξει τους πάντες από τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο!

Νομίζω πως έχει χαθεί η όρεξη σε όλα τα επίπεδα. Η όρεξη αλλά και πολλές φορές και ουσία των πραγμάτων.

Καθίστε να κάνετε όλοι σας μια αυτοκριτική για το τι ακριβώς επιζητάτε μέσα από το ποδόσφαιρο και αν αυτό σας καλύπτει. Γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν σας… καλύπτει!