ΑΟ Ξάνθη: Η επόμενη μέρα…

Ένα τέλος που έμοιαζε προδιαγεγραμμένο για τον ΑΟΞ ήρθε την Δευτέρα με την λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Πόποβιτς. Η ομάδα δεν απέδωσε στα 9 πρώτα παιχνίδια της αναλογικά με την συνολική της επένδυση σε έμψυχο υλικό και μοιραία, όσο κι αν υπήρχε η θέληση να στηριχτεί ο Αυστραλοκροάτης προπονητής, αυτό κατέστη αδύνατο.

Ο Πόποβιτς τελικά δεν μπήκε με το δεξί στη νέα εποχή της Ξάνθης που προγραμματίζει το μέλλον της διαφορετικά. Η νέα Διοίκηση, παρά το γεγονός ότι πολύ γρήγορα βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αντέδρασε έχοντας κάνει ήδη ένα… προσχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται για την άκρη ενός πάγκου που μοιάζει δελεαστικός για την συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών. Σε μία αναγεννημένη ομάδα, υπάρχει όραμα και σίγουρα… όρεξη, πέρα από το οικονομικό, για να πετύχει άμεσα τους στόχους που έχει θέσει.

Η επιλογή της τώρα, όπως όλα δείχνουν, είναι να κινηθεί… διαφορετικά. Πιο λογικό μοιάζει να καθίσει Έλληνας προπονητής στον πάγκο της που ξέρει και την κατηγορία, αλλά παράλληλα, έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας. Ο γυμναστής Σκοτ Σμιθ αποχωρεί από την Ξάνθη, μετά από μία ιδιαίτερη προετοιμασία γι’ αυτό το πρωτάθλημα των… ειδικών συνθηκών, στο οποίο όμως η ομάδα, αντιμετώπισε και πολλούς μυικούς τραυματισμούς, πέρα από τις… αντοχές που έμοιαζε να μην έχει σε κάποια παιχνίδια.

Η αίσθηση μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΙ ήταν πως ο ΑΟΞ… έχασε και η επόμενη μέρα του ΑΟΞ απαιτεί συσπείρωση, υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό από όλους, όσους κλήθηκαν και θα κληθούν, να φέρουν σε πέρας το μεγαλόπνοο πλάνο του Μπιλ Πάπας.

Πηγή: xanthi-sport

The post ΑΟ Ξάνθη: Η επόμενη μέρα… appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com