ΑΟ Τσιλιβή: Κράτησε Μούστα, πολύ κοντά σε Λούζι

Σιγά, σιγά ο ΑΟ Τσιλιβή χτίζει την ομάδα του. Με αργά αλλα σταθερά βήματα οι κόκκινοι του Πλάνου ανοίγουν πανιά για άλλη μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το νέο διοικητικό συμβούλιο τρέχει νυχθημερόν και από εκεί που η ομάδα πήγαινε ολοταχώς για τις τοπικές κατηγορίες, τώρα βλέπει ότι μπορεί να καταφέρει στη Γ΄ Εθνική. Άλλος έναν λοιπόν  ποδοσφαιριστής από την περσινή ομάδα συμφώνησε να μείνει στον Πλάνο για άλλη μια χρονιά. πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Κώστα Μούστα που πέρυσι ήταν ο βράχος της άμυνας του ΑΟ Τσιλιβή. Ένας παίκτης με σταθερή απόδοση όλη την χρονιά, αθόρυβος αλλά ουσιαστικός. Είναι μια σπουδαία συμφωνία. Μια νέα μεταγραφή, έτσι θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε.

Από εκεί και πέρα οι κόκκινοι κινούνται για να συμφωνήσουν με τον άλλο κεντρικό αμυντικό Ρετζίνο Λούζι. Ο παίκτης ήρθε στα μισά της χρονιάς και όσο αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Βοήθησε τα μέγιστα στο κέντρο της άμυνας. Αν κλείσει και ο Λούζι, τότε η ομάδα κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα που είχε στο κέντρο της άμυνας και με δεδομένο ότι εχει και τον νεαρό Ανδρέα Δρόσο!

Εν τω μεταξύ η διοίκηση κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διάρκειας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με το σύνθημα: “όλοι μαζί… στη γ΄ Εθνική” Η τιμή τους είναι στα 50 ευρώ και ισχύουν για όλα τα ματς Πρωταθλήματος ή κυπέλλου της ομάδας

Πηγή: ioniansports

The post ΑΟ Τσιλιβή: Κράτησε Μούστα, πολύ κοντά σε Λούζι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...