ΑΟ Υπάτου: Θέλει να… τριτώσει το καλό!

Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες σε Ραφήνα και Κόρινθο, ο ΑΟ Υπάτου αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί την πρωτοπόρο ομάδα του 6ου ομίλου και ευελπιστεί ότι θα… τριτώσει το καλό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, η αποστολή που έχουν να διεκπεραιώσουν οι παίκτες του Πάρη Κωνσταντακόπουλο, είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η ομάδα της Ρόδου έχει να χάσει από την 8η αγωνιστική και την Κυριακή διεξάγεται η 19η!

Από κει και πέρα, με προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Υπάτου στη φυσική έδρα της ομάδας. Ο τεχνικός των Βοιωτών θα ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν την έναρξη του ματς. Πάντως, οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του, είναι οι εξής: Τσάμης, Ντουμάνης, Κουμής, Μπούζουρας, Οικονομόπουλος, Βασιλείου, Βασιλέρης, Παπαχαραλάμπους, Κατσέρης, Γκούμας, Δέδες, Σπέτσι, Μιλς, Καράι, Νικολόπουλος, Ποτουρίδης, Γεωργόπουλος, Σπηλιώτης, Σαχσανίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπολογίζονται από τον Πάρη Κωνσταντακόπουλου οι τραυματίες Σβίγγος, Κακκάβας, Ντερτιλής και Ταυταρίδης.

The post ΑΟ Υπάτου: Θέλει να… τριτώσει το καλό! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com