Απέδρασε με τον Καζάνι από τους Γόννους

Τη νίκη προσπέραση – στο βαθμολογικό πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε η Α.Ε. Βουναίνων κερδίζοντας στους Γόννους την ομώνυμη ομάδα με 1 – 0. “Δράστης” του ενός και μοναδικού τέρματος των “μπλε” του Λάζαρου Αγγλόπουλου, ο Γκέρσι Καζάνι.

Τους 43 βαθμούς και την 7η θέση έφθασε με το “διπλό” αυτό η ομάδα των Βουναίνων, αφήνοντας στους 42 και την 8η θέση τον ‘Ολυμπο Γόννων, που ισοβαθμεί με το Ελευθεραί.

Η ομάδα των Βουναίνων με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαν τη “χρυσή” ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι, όμως ο Στέφανος Πρεσακάρου που το κέρδισε, το εκτέλεσε κιόλας στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του στο 30’, πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα ο Γκέρσι Καζάνι. Ο Γιώργος Τσάνας έκανε μια παράλληλα στην εστία, πάσα, με τον Γκέρσι Καζάνι με πλασέ στη κίνηση να στέλνει τη μπάλα στο “πλεκτό” του κίπερ του Ολύμπου Γόννων, διαμορφώνοντας από το πρώτο κιόλας μέρος το τελικό, 0 – 1.

Η Σύνθεση

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Χατζηλιάδης Γ., Φαρμάκας, Δεσπόπουλος, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης, Πρεσακάρου, Τσανάς, Καζάνι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Τσατσαρώνης, Καραμπούλας.