Απίστευτος εισβολέας, μπήκε με σκούτερ στο γήπεδο για να κάνει παράπονα σε παίκτες

Αγώνας για ερασιστεχνική κατηγορία στην Ολλανδία διεκόπη για άκρως ασυνήθιστο λόγο, με έναν άνθρωπο που έμενε δίπλα στο γήπεδο να εισβάλλει στο χορτάρι με σκούτερ, για να διαμαρτυρηθεί για τον θόρυβο που είχαν κάνει οι οπαδοί των γηπεδούχων ρίχνοντας πυροτεχνήματα.

Κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες εντυπωσιακών σκηνικών στα γήπεδα με ξαφνικές εισβολές οπαδών, όμως αυτή που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Φένχουιζεν – Φίτεσε ’63 για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας είχε σενάριο βγαλμένο από τον κινηματογράφο.

Και αυτό γιατί το ματς διεκόπη προσωρινά όχι από κάποιον οπαδό μίας εκ των δύο ομάδων αλλά από έναν άνθρωπο που κατοικούσε κοντά στο γήπεδο, ο οποίος θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο με το σκούτερ του και να επιπλήξει τόσο ποδοσφαιριστές όσο και μέλη της γηπεδούχου ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο.


Σύμφωνα με τα ολλανδικά μίντια, η αιτία της έκρηξής του είχε να κάνει με το γεγονός πως οπαδοί της Φένχουιζεν είχαν ρίξει προηγουμένως πυροτεχνήματα, “αναστατώνοντας” το άλογό του με το θόρυβο που προκάλεσαν, με τον ίδιο να μην το πολυσκέφτεται και να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να βρει το… δίκιο του.Πηγή: Sport24.gr