Αποφασισμένος για τη νίκη ο Διαγόρας!

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 15:00 την Παναχαϊκή και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο δημοτικό στάδιο! Πάθος και ψυχή ζήτησε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, απόντες οι Κωστούλας και Καρατάσιος!

Με μοναδικό στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Super League 2, ο Γ.Σ. Διαγόρας υποδέχεται στις 15:00 την ισχυρή Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο», στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Μοναδικοί απόντες για τον Σάκη Θεοδοσιάδη θα είναι οι τραυματίες Μάριος Κωστούλας και Άγγελος Καρατάσιος, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του για το δύσκολο σημερινό παιχνίδι με τους Αχαιούς. Όπως είναι γνωστό, το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Διαγόρας είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο δημοτικό στάδιο.

ΜΕ 21 Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η Παναχαϊκή βρίσκεται από χθες στη Ρόδο με 21 παίκτες και με στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη στη Super League 2. Οι παίκτες της αχαϊκής ομάδας είναι οι εξής: Μένκα, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Cerruti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ

Ο Πειραιώτης Αλέξανδρος Τσαμούρης θα «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι, ο Χρήστος Κορώνας και ο Δημήτρης Παγουρτζής από τον ίδιο σύνδεσμο, 4ος ο Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά) και παρατηρητής τους ο Μανώλης Γιαννουγλίδης (Αθηνών).

Πηγή: 12sports

The post Αποφασισμένος για τη νίκη ο Διαγόρας! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com