Αποχώρησε από την Ομόνοια και ευχαρίστησε…

Ο Θανάσης Τσουμάνης αποχώρησε από την Ομόνοια, έπειτα από μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις και χαρές, στο τέλος της οποίας οι «βυσσινί» πανηγύρισαν την άνοδο στη Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στη Β’ ΕΠΣ Λάρισας όμως δεν θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ο Θανάσης Τσουμάνης που με την παρακάτω δήλωση ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην Ομόνοια.

Πιο Αναλυτικά

«Με αφορμή την λήξη της συνεργασίας μας με την Ομόνοια, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και τους φιλάθλους που στήριζαν την ομάδα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αυτά τα τρία χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης τον συνεργάτη μου Στέλιο Τζήμα και του εύχομαι κάθε επιτυχία την νέα αγωνιστική σεζόν με την ομάδα.

Αφήνω τελευταίο, και μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ πρoς όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και τα 3 χρόνια, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα – οικογένεια, να ζήσουμε χαρές, λύπες και τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Β ΕΠΣΛ και όλα αυτά, γιατί ήτανε άψογοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και καταπληκτικοί χαρακτήρες.

Τέλος αυτό που κρατάω φεύγοντας από την Ομόνοια δεν είναι ούτε κάποιες άτυχες στιγμές, ούτε οι επιτυχίες, αλλά οι φιλίες και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες».