Αποχώρησε μέχρι νεοτέρας ο Νίκος Ζέβλας από τον Κίσσαβο!

Την προσωρινή του απομάρκυνση από τα διοικητικά δρώμενα του Κισσάβου Συκουρίου ανακοίνωσε ο Νίκος Ζέβλας, βγάζοντας και μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, αφήνοντας και την υπόσχεση της επιστροφής του, στο προσεχές μέλλον.

Πιο Αναλυτικά

«Ο χρόνος διαμονής μου στο Συκούριο έκλεισε, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για επαγγελματικούς λόγους από το χωριό. Μαζί και από την ενεργό ενασχόληση μου από την ομάδα της καρδιάς μου, τον Κίσσαβο.

Μια ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί, που μου κόλλησε το μικρόβιο ο αείμνηστος Τάκης Κακαγιάννης.

Αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας μια ομάδα νεαρών ως προς την πλειοψηφία μελών στο ΔΣ, μη φοβούμενοι τίποτα, έχοντας μπροστά μας το θάρρος και τον ενθουσιασμό για προσφορά αλλά και την αγάπη μας για την ομάδα. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, υπάρχει διοικητική, οικονομική και αγωνιστική υγεία στον σύλλογο.

Συνεχίζουμε επάξια την τεράστια ιστορία του συλλόγου μας, σεβόμενοι την προσφορά των προκατόχων μας και ειδικότερα της οικογένειας Κακαγιάννη (των αδερφών Τάκη, Ντίνου και Βαγγέλη) οι οποίοι κατά την άποψή μου για πάνω από το μισό της 92χρονης ιστορίας του συλλόγου μας έδωσαν την ψυχή τους για τον Κίσσαβο.

Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομαδα έστω εξ’ αποστάσεως, όπως μου ζητηθεί να βοηθήσω.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ζήση Γκανάτσιο, τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια είναι το Α και το Ω στον Κίσσαβο, για την πλήρως αρμονική συνεργασία που είχαμε προς όφελος της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επίτιμο πρόεδρο, κ. Ντίνο Κακαγιάννη για τις συμβουλές του, την βοήθεια του και τη διακριτική του προσφορά στην ομάδα, τον έχω ιδιαίτερη συμπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Απόστολο Τσιανάκα, προπονητή της ομάδας μας για την άριστη συνεργασία, του έχω τυφλή εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι υπό τις οδηγίες του θα συνεχίσει να προοδεύει η ομάδα μας.

Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη συνεργασία, τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου και για τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που μου προσέφεραν.

Να ευχηθώ καλή δύναμη στα παιδιά του ΔΣ της ομαδας για τον δύσκολο και άξιο αγώνα που κάνουν και τον δρόμο που τους περιμένει και φέτος.

Να ευχαριστήσω τους Σάκη Γκουρνέλη , Βάσω Γκατζούλη, Δημήτρη Πετρωτό και Χρήστο Τσούμαρη για τη συνεργασία και την κάλυψη της ομάδας μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο του Κισσάβου, ο οποίος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη νέα προσπάθεια του Κισσάβου και όλη η ποδοσφαιρική Λάρισα έχει να λέει για τον κόσμο μας. Με όλο το θάρρος ζητώ τη συνέχιση της στήριξης στην ομάδα, όπως και από τους χορηγούς μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα».