Αποχώρηση μέσω Facebook για Λίλα και Βίλα

Διπλή απώλεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως ανακοίνωσε ο Άντι Λίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπαίκτης του, Εμιλιάνο Βίλα, αποχωρούν από τον σύλλογο.

Για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα που θα συνοδευτεί με τις απαραίτητες εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτήν όμως δεν θα παραβρεθούν δύο πολύ σημαντικά στελέχη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άντι Λίλα και ο Εμιλιάνο Βίλα (όπως αποκάλυψε ο πρώτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook) αποχωρούν από τον σύλλογο των Ιωαννίνων, ωστόσο ο Αλβανός μέσος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα και τους υποστηρικτές της, τονίζοντας πως κάποια στιγμή θα τα ξαναπούν.

«Εγώ ο Άντι Λίλα και ο αδερφός μου Εμιλιάνο Βίλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την μεγάλη αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπάμε την ομάδα, την πόλη, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κύριο Χριστοβασίλη και την οικογένειά του, για την αγάπη που μας έδειξαν. Να ευχαριστήσουμε ακόμα τους συμπαίκτες μας, τον προπονητή κύριο Πετράκη και όλο το επιτελείο του. Θα θυμόμαστε όλους τους φίλους που κάναμε σε αυτή την όμορφη πόλη. Είμαστε σίγουροι ότι εγώ και ο Εμιλιάνο κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε να ξαναφορέσουμε αυτή την φανέλα και να ξαναζήσουμε αυτή την ένταση και το πάθος στους “Ζωσιμάδες”… Σας ευχαριστούμε FORZA PAS…», ήταν η σχετική ανάρτηση του Λίλα.

Πηγή: sport-fm.gr