ΑΠΣ Ζάκυνθος: Διώχνει και τους τελευταίους παίκτες

Φως στο τούνελ για την Γ΄ Εθνική δεν υπάρχει… Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει και με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό. Αυτό που δείχνει σίγουρο είναι μέσα στο 2020 δεν πρόκειται να γίνει τίποτα που θα αφορά ακόμα και προπονήσεις.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αποφάσισε να διώξει τους ξένους που είχε στην ομάδα οι οποίοι είναι πορτογάλοι και τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους στην Πορτογαλία. Δηλαδή, Κούνια, Ματέους, Λόμπα και Εντουάρντο θα αναχωρήσουν από το νησί της Ζακύνθου και θα ειδοποιηθούν πότε θα επιστρέψουν και πάλι πίσω.

Το ίδιο θα συμβεί και για τους Θεοδωρόπουλο και Κονδύλη που θα αναχωρήσουν και αυτοί για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους στην Ελλάδα. Ο μόνος παίκτης που θα μείνει στο νησί είναι ο Ιάπωνας Γιούτα Κοναγκάγια ο οποίος έχει έρθει από την Αυστραλία και είναι πολύ δύσκολο να φύγει τώρα και να επιστρέψει ξανά. Οι παίκτες εδώ και αρκετό καιρό κάνουν ατομικές προπονήσεις με το πρόγραμμα που τους έχει δώσει ο προπονητής Νίκος Μαρίνος. Έτσι λοιπόν, και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος βάζει με αυτό τον τρόπο άνω τελεία στην φετινή προσπάθεια που κάνει.

Εάν και εφόσον δοθεί ξανά το πράσινο φως θα επιστρέψει και πάλι η ομάδα στις προπονήσεις. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού και η φωτογράφιση της ομάδας για τα ημερολόγια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Πηγή: ioniansports

Δείτε επίσης:

35 χρόνια από την εφαλτική πτήση του Πανθηραϊκού!

Παναχαϊκή: Η κουραστική αναμονή της μη έναρξης

Ντούνης: «Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές»

The post ΑΠΣ Ζάκυνθος: Διώχνει και τους τελευταίους παίκτες appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com