ΑΠΣ Ζάκυνθος: Πήρε Καλλιβωκά

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε και πάλι στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ένας παίκτης που αγαπήθηκε από τους κυανοκίτρινους φιλάθλους για την ποιοτητά του, το ήθος και τον χαραχτήρα του.

Πρόκειται για το έμπειρο ζακυνθινό κεντρικό αμυντικό Γιάννη Καλλιβωκά ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση και έτσι θα είναι και πάλι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Μια σπουδαία κίνηση από τους ανθρώπους της Ζακύνθου που με αυτό τον τρόπο βάζουν στο κέντρο της άμυνας έναν ζακυνθινό με πολύ μεγάλη εμπειρία.Ο Γιάννης Καλλιβωκάς είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου του 1992, ένας παίκτης που κουβαλά βαρύ βιογραφικό ξεκινώντας από την ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων, έχει αγωνιστεί με τον ΑΟ Κατασταρίου στην Δ΄ Εθνική, στον Τριταϊκό (Δ΄ Εθνική), στον ΑΠΣ Ζάκυνθος (Γ΄ Εθνική), στην Δόξα Νέας Μανωλάδας (Γ΄ Εθνική), στον ΑΠΣ Ζάκυνθος (Β΄ Εθνική), στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Β΄ Εθνική), στην Καβάλα (Γ΄ Εθνική), στον Παναργειακό (Γ΄ Εθνική), στον Ηρακλή (Γ΄ Εθνική) και στον Ελατιακό (Α΄ ΕΠΣ Ζάκυνθου).

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο παίκτη, έναν από τους καλύτερους ζακυνθινούς, όμως ο Καλλιβωκάς ήταν άτυχος καθώς οι τραυματισμοί που είχε δεν τον άφησαν να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Φυσικά η παρουσία του στην ομάδα της Ζακύνθου της Β΄ Εθνικής 2016-17 ήταν σημαντική. Ήταν έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές εκείνης της σπουδαίας ομάδας. Σίγουρα η επιστροφή του στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι σημαντική, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο. Η εμπειρία που διαθέτει, ο χαρακτήρας του αλλά και η αφοσίωση του είναι τα “όπλα του” για να βοηθήσει τους κυανοκίτρινους σε αυτό που θέλουν να πετύχουν.

Πηγή: ioniansports

The post ΑΠΣ Ζάκυνθος: Πήρε Καλλιβωκά appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...