Απόλλων Λάρισας: Με απουσίες, αλλά καλή ψυχολογία στη Λάρισα

Με σημαντικές απουσίες αλλά με υψηλό φρόνημα ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται από το απόβραδο της Τρίτης (03/12) στην Ξάνθη για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ακριτική ομάδα, την Τετάρτη (04/12, 17.15 OTE SPORT3 HD).

Στην πόλη της Θράκης δεν ταξίδεψαν οι Γκουστάβο, Σουλιώτης, Καρατάσιος λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που είχαν οι δύο πρώτοι και το ότι ο τεχνικός κ. Αριάν Μπελά δεν ήθελε να ρισκάρει ακόμη την συμμετοχή του Άγγελου Καρατάσιου, που ήταν τραυματίας και απουσίασε από το νικηφόρο παιχνίδι στα Χανιά.

Επίσης εκτός έμειναν και οι Νούσιος, Βαγενάς, Γεωργακόπουλος και Καρδάνης. Τουναντίον επιστρέφει ο Μάριος Κωστούλας, ενώ στην λαρισινή αποστολή βρίσκονται και οι νεαροί Ζαννάκης και Κουτσούκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας που θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γκέκας (Τ), Θεολόγης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας, Καρρίκι, Χατζής, Λίταινας, Μπαστακός, Ναζίμ, Τασιούλης, Κούλπας, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Νύκταρης, Ζαννάκης, Μπιμάι, Σιφναίος, Κουτσούκης, Μπρέμπος.

Πηγή: Athleticlarissa

The post Απόλλων Λάρισας: Με απουσίες, αλλά καλή ψυχολογία στη Λάρισα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...