Απόλλων Πόντου: «Βόμβες» Μπαλτίδη για Καλαϊτζίδη και μετόχους

Με σκληρή γλώσσα κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μίλησε για ακόμη μια φορά μέσω του Metropolis 95.5 ο Τάκης Μπαλτίδης, προχωρώντας, μάλιστα, και σε μια σημαντική αποκάλυψη και σε ό,τι αφορά τους φερόμενους μετόχους της ΠΑΕ.

«Κάναμε μια συνάντηση σήμερα παρουσία εκπροσώπων των οργανωμένων, των βετεράνων, αλλά και των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου. Είναι ενημερωμένος ο Δήμαρχος, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι παρών, ενώ παρευρέθηκαν ο κ. Τεμεκενίδης και ο κ. Περσίδης. Την ώρα που μιλήσαμε μας κοινοποίησε ο δικαστικός κλητήρας ένα έγγραφο από τους μετόχους. Σε αυτό οι μέτοχοι λένε ότι δεν έβαλαν ποτέ λεφτά, ότι δεν έγινε ποτέ καμία γενική συνέλευση. Ότι έκαναν μια εξυπηρέτηση και ότι μόνος μέτοχος είναι ο Καλαϊτζίδης. Και λένε πως αν εντός τριών ημερών δεν πάρει τις μετοχές στο όνομά του, θα τις καταθέσουν στον Ερασιτέχνη για να τις διαχειριστεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλτίδης.

Σε ό,τι αφορά το αν ο Ερασιτέχνης θα ανάψει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί ο Απόλλων Πόντου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε: «Όλοι μαζί πήραμε την απόφαση, επειδή σήμερα είναι μέρα γιορτής (σ.σ. ο Απόλλων συμπληρώνει 84 χρόνια ζωής), να μην βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. Και να μην του δώσουμε το δικαίωμα να βγει τη Δευτέρα και να πει “ρίξατε τον Απόλλωνα”. Στείλαμε έγγραφο και είπαμε για μία και μόνο μέρα, την Κυριακή, θα παίξει. Τη Δευτέρα το γήπεδο κλείνει».

The post Απόλλων Πόντου: «Βόμβες» Μπαλτίδη για Καλαϊτζίδη και μετόχους appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...