Απόλλων Πόντου: Ο όρος που έδωσε το ΟΚ για Κρύα Βρύση

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκαν ο Τάκης Μπαλτίδης και ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Κρύας Βρύσης Λύσσανδρος Αμιτζόγλου.

Οι δύο άνδρες με την σειρά του σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με την έδρα που θα αγωνίζεται ο Απόλλων Πόντου και το ενδεχόμενο να δίνει τους αγώνες του στην Κρύα Βρύση.

Ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Κρύας Βρύσης ανέφερε:
 «Υπήρξε από πέρσι ένα ενδιαφέρον για τον γήπεδο και ήθελαν να δουν αν μπορεί να τους φιλοξενήσει και πάλι. Δεχθήκαμε πρόταση από την διοίκηση του Απόλλων Πόντου για το γήπεδο και την παραχώρηση του με τον όρο να υπάρξουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εσωτερικά θέματα στην ομάδα της Καλαμαριάς, αλλά δεν μας απασχολεί τόσο. Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο αλλά το συντηρούμε εμείς».

Ο Τάκης Μπαλτίδης σχολίασε: «Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και ο Απόλλων Πόντου έχουν δεσμούς αίματος και έχει ξεσηκωθεί εναντίον της κίνησης αυτής. Η διοίκηση είναι ο Καλαϊτζίδης; Το γήπεδο δεν θα το δώσεις εσύ αλλά ο Δήμος. Το έγγραφο είναι νόμιμο; Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτοί όντας αγωνιστές θα καταλάβουν ότι δεν θα πρέπει να δώσουν το γήπεδο».

The post Απόλλων Πόντου: Ο όρος που έδωσε το ΟΚ για Κρύα Βρύση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com